Hovenier Borne

De mensen van Cattier Hovenier Borne

Cattier Hovenier Borne is in 1997 opgericht door Robin Cattier. Na de tuinbouwschool en zes werkzame jaren bij een gerenommeerd hoveniersbedrijf heeft hij de stap gezet naar een eigen onderneming. Door zijn gedrevenheid, creativiteit en precisie heeft het zich kunnen ontwikkelen tot een compact bedrijf met veel ervaring op het gebied van tuinaanleg, onderhoud en bestratingen. Passie en enthousiasme zijn altijd de grote drijfveer geweest, waardoor hij zijn medewerkers kon stimuleren om altijd het hoogst haalbare uit te voeren. Vandaag de dag telt het bedrijf zes vaste medewerkers die in de loop der jaren ieder een eigen specialiteit hebben ontwikkeld. Het afleveren van tuinen die tot in detail zijn afgewerkt heeft bij Robin Cattier altijd de prioriteit gehad, waardoor je dit nog steeds terug ziet in het werk van Cattier Hovenier Borne als bedrijf.

De aanpak van Cattier Hovenier Borne

Cattier Hovenier Borne levert geen half werk. De medewerkers zijn dusdanig op elkaar afgestemd en hebben elk hun eigen specialisme. Er wordt gewerkt met de meest geavanceerde gereedschappen, machines en hulpmiddelen. De technische toepassing van de bouwkundige materialen kan daarom veilig, vakkundig en efficiënt worden uitgevoerd, waarbij het gebruik van duurzame materialen gebruikelijk is. Om goede kwaliteit te garanderen voeren we alle facetten van tuinontwerp, aanleg en onderhoud zelf uit, waardoor alleen het hoogst noodzakelijke uitbesteed hoeft te worden. Cattier Hovenier Borne is van alle markten thuis: tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, bestratingen tot kunstgras. Tuinen van groot tot klein, klassiek tot modern waarbij zelfs landgoederen en kasteeltuinen geen uitzondering zijn.

Het resultaat bij Cattier Hovenier Borne

Door de kundigheid en vakkennis van onze werknemers ervaren wij vaak een blijvende waardering voor het eindresultaat onder onze klanten. Door de vele jaren ervaring hebben we veel contacten opgebouwd op zowel particulier als het zakelijke gebied.  Hierdoor is er altijd een prima samenwerking mogelijk tussen andere en externe tuinontwerpers, architecten, grondverzetsbedrijven of installateurs. Cattier Hovenier Borne wordt ook vaak ingeschakeld voordat de verbouw- of nieuwbouwplannen vorm hebben gekregen. De werkzaamheden van de onderaannemers waarmee we een langdurige samenwerking hebben sluiten daarnaast goed aan op onze werkwijze. Een tuinplan dat mooi aansluit op het werk van de overige betrokken partijen is het resultaat.

Hovenier Borne