Onze projecten

Landelijke wonen in Haaksbergen

In samenwerking met Noordink Tuinontwerp hebben we deze landelijke tuin ontworpen en aangelegd. In het ontwerp hebben we vooral geprobeerd binnen en buiten in elkaar te laten overvloeien.
Genieten van het buiten wonen en leven staat centraal in deze landelijke tuin.
Een prachtig decor van eiken, struwelen en natuurlijke hoogteverschillen in het bestaande landschap. Er is gekozen om met grote bomen en planten te werken, zodat er meteen groen en body is in de tuin.

Knusse stadstuin in Enschede

In 2018 mochten we voor een jong gezin in Enschede, deze kleine stadstuintje ontwerpen en aanleggen. In de tuin is zijn veel tuinelementen toegepast. Een fijn terras, een waterpartij, veel groen, er is plek voor groenten en kruiden. In deze mooi buitenruimte is Royal Grass Sense gelegd. De tuin is hier met recht een verlengstuk van het huis.

Deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp en in samenwerking met ROCA kunstgras aangelegd. Samen maken we mooie tuinen!

Tuin Goor

Voor de bestrating hebben we in deze tuin 60x30x6 cm Cannobio gebruikt. Voor de bloembakken zijn Roccia stapelblokken toegepast. Hoe mooi kunstgras kan zijn, laat deze tuin zien!
Het strakke gazon in deze tuin is Royal Grass Sense en is aangelegd door onze collega-bedrijf
RoCa Kunstgras.  Het kunstgras gazon is omzoomd met antraciet boordstenen.
Verder is er een pergola opgezet en is er weelderige beplanting ingeplant. Om ’s avonds ook optimaal te kunnen genieten van deze tuin is er 24V tuinverlichting van WA gebruikt. Verder is er een sproeisysteem aangelegd, zodat de tuin ook in de zomer voldoende water krijgt.   

Tuin in Haaksbergen

In deze modern, vormgegeven tuin, worden de strakke lijnen mooi afgezwakt door de vlossige, prairie-achtige beplanting.
De tuin heeft een open en zonnig karakter en geeft d.m.v. de wintergroene leibomen veel beslotenheid.
Voor een natuurlijk ogende grasmat, met weinig onderhoud is Royal Grass Sense gelegd.
De foto’s zijn genomen een half jaar na aanleg van de tuin.

Deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp, en aangelegd door Cattier Tuinen i.s.m. RoCa Kunstgras.

Tuin in het landschap in Ambt Delden

WERK IN UITVOERING 
Landelijke tuin met zwem /  koivijver met groot bio-grondfilter. Het grote raam van 400×300 cm in het hardhoutenframe van palen dient als groot windscherm en doorkijk in het landschap tussen de groot formaat Taxus wolken. 
Traditioneel metselwerk met Zweeds granietblokken als grondkering van een grondwal. Er zijn grote bomen, meerstemmige planten met als hoogtepunt een Hamamelis intermedia van 500-600 cm.
Voor een mooi groen gazon zijn er graszoden gelegd. 

Deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp & Realisatie .

Landschappelijke tuin in Haaksbergen

Deze landschappelijke tuin is ontworpen door onze partner Noordink Tuinontwerp.
Een mooi doordacht tuinontwerp, bij een prachtig huis in het buitengebied, waarbij de landelijke omgeving en de weidse uitzichten in harmonie zijn met de tuin.   

Ook in deze tuin wordt het tuinonderhoud meerdere keren per jaar uitgevoerd door de groenspecialisten van Cattier tuinen. 

Twickel boerderijtuin Delden

Bij deze karakteristieke Twickel boerderij, hebben we de tuin gerenoveerd. In deze landschappelijke tuin zijn vaste planten borders aangelegd met bakken in Zweeds graniet.
Het straatwerk is onder de hamer bestraat passend bij deze historische boerderij, verder is het gazon opnieuw aangelegd.  

Familietuin in Haaksbergen

In deze familietuin in Haaksbergen zijn veel mooie tuinelementen toegepast, zoals een terrasoverkapping,een zwembad mooi afgewerkt met Zweeds graniet, mooie bestrating en fijne tuinmeubelen. In de voortuin zijn Cortenstaal plantenbakken en een Cortenstaal brievenbus geplaatst, welke al mooi zijn verweerd.

Deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp & Realisatie.

Landschappelijke tuin Hengelo

Deze tuin hebben we in 2012 aangelegd. Door de jaren heen is er in deze landschappelijke tuin, een duurzaam en doorleefd karakter ontstaan, waar de bewoners nog iedere dag van genieten.

Ook het onderhoud van deze tuin is in handen van de groenspecialisten van Cattier Tuinen.    

Achtertuin in Haaksbergen

In deze gezellige achtertuin met terrasoverkapping hebben we schuttingen geplaatst en plantenbakken van Zweeds Graniet gemetseld. Het terras is gemaakt met beton tegel Komo en het tuinpad is bestraat met Dikformaat Terra Bolzana klinkers.

De sfeermakers die we in deze tuin hebben gebruikt zijn: Adezz plantenbakken, een Adezz watertafel en Adezz vuurschaal. In deze tuin is ook gebruikt gemaakt van sfeerverlichting.

Deze tuin is ontworpen door Noordink tuinontwerp & Realisatie.

Achtertuin in St. Isidorushoeve

Deze achtertuin hebben we gerenoveerd. De bestaande Quercus palustrus (Moeraseik) zorgt samen met de leibomen voor veel knusheid en privacy in deze tuin. De eik dient tevens tot steun van een mooie mini Rambler roos Guirlande ‘d Amour.
Voor de terrassen zijn Geostretto Plus Tops kleur Canobbio 120x30x4 cm. In het tuinpad zijn de cobble stone 15×20 cm hergebruikt.
Om het karakteristieke tuinhuisje zijn Cooble Stone waalformaat klinkers (her)gebruikt.

In de borders zijn is de bestaande beplanting hergebruikt, aangevuld met bijzondere vaste planten.
De inrichting van de tuin benaderd een mix van een Engelse landschapsstijl met een Cottage stijl.

Outdoor Sportpark Almelo

Cattier Tuinen is van alle markten thuis! Zo hebben we ook een Outdoor sportpark aangelegd.  
Voor een goede waterafvoer en de juiste basis is het perceel volledig afgegraven en op gewenste hoogte gebracht. Er zijn drainage buizen aangelegd, incl. drainage zand. 
Er zijn vele soorten bestratingsmaterialen gebruikt, o.a. betonklinkers in diverse kleuren, rubberen tegels, (zand) cunetten, puingranulaat en er zijn graszoden aangelegd.      

(Levensbestendige) tuin St.Isidorushoeve (kunstgras)

Met een terrasoverkapping, veel bestrating/ brede tuinpaden en kunstgras is dit een voorbeeld van een levensbestendige tuin. Voor de terrassen ( bij het huis en de terrasoverkapping) hebben we Smarrton Kilmanjaro gebruikt. Het tuinpad is bestraat met de dikformaat Old Paris en de beplanting is opnieuw aangelegd. 

Het kunstgras is door RoCa kunstgras gelegd, hier is de Royal Grass Sense gebruikt, dit soort kunstgras is heerlijk zacht en oogst uiterst natuurgetrouw. 

 

Landelijke tuin Delden

In deze heerlijke familietuin komen de bewoners tot rust. In deze tuin hebben we granieten bakken gemetseld en basalt gevlamde tegels in combinatie met gebakken dikformaat klinkers gelegd.
Verder hebben we de zwart gecoate metalen leibomenframe gezet en de beplanting aangelegd.  

Onze partners RoCa kunstgras hebben in deze tuin Royal Grass Lush gelegd, ook hier in het tuinontwerp van Noordink Tuinontwerp. 

Tuin Hengelo

In het ontwerp van deze tuin loopt het huis naadloos over in de tuin. De tuin is als het ware een extra buitenkamer geworden met een overdekt buitenterras en een zonneterras. 
In deze tuin is elk seizoen iets te beleven!

Stadstuin Hengelo (kunstgras)

In deze knusse voortuin hebben we beplantingsbakken opgemetseld met Zweeds graniet. De oprit is aangelegd met grind en de terrassen en paden met mooie gebakken Strengpers klinkers 
Om privacy te creëren in deze voortuin is er o.a. gebruik gemaakt van Taxus hagen, mooie bomen en bijzondere heesters en bloemrijke onder beplanting die goed tegen schaduw kunnen.    

Onze partners van RoCa kunstgras hebben in deze voortuin de Royal Grass Silk 35 aangelegd. Dit gras is zacht en is daarmee zeer geschikt voor kinderen.

Het ontwerp is van Noordink tuinontwerp & Realisatie.

Tuin Hengelo

Bij deze woning hadden we een bijzondere opdracht. De bewoners wilden graag ruimte ervaren in de achtertuin, terwijl de kavel een kenmerkende vorm heeft (puntzak).
De tuin moest naast knus en groen, ook praktisch zijn in onderhoud. 

Middels een uitgekiend ontwerp van Noordink tuinontwerp waarbij we gebruik hebben gemaakt van planten bakken gemetseld van Zweeds graniet met een pergola erin die de breedte lijnen accentueert is het een hele gezellige tuin geworden. De weelderige beplanting met mooie klimmers maken het geheel af. 

Ook de voortuin hebben we meegenomen in dezelfde sfeer, passend bij het huis. 

 

Boomverzorging

Bij boomverzorging hoort snoeien. Ook voor (hoog) boomzaagwerk bent u bij Cattier Tuinen aan het juiste adres!

Seizoensonderhoud

Uw tuin of bedrijfstuin mooi en vitaal in alle seizoenen? Dat lukt alleen met vakkundig onderhoud.
Kies voor seizoensaanpak of geef het onderhoud hélemaal uit handen. Met onze hulp is uw tuin of bedrijfstuin optimaal verzorgd.

Voortuin Hengelo
Tuin bij bedrijfswoning in Delden

Deze praktische tuin bij een bedrijfswoning heeft brede paden en er is vel groen gebruikt om de bestaande gebouwen te camoufleren.

Deze tuin is ontworpen door Noordink tuinontwerp.

Binnentuin in Bentelo

In deze onderhoudsvriendelijke, besloten achtertuin is een terrasoverkapping geplaatst, zodat de bewoners langer van de tuin kunnen genieten. Er zijn bakken gemetseld van Zweeds graniet in combinatie met basalt gevlamde klinkers.

Landelijke wonen aan de rand van Haaksbergen
Voortuin in Neede

Deze strakke voortuin zijn plantenbakken gemetseld en zijn (groenblijvende) bodembedekkers gebruikt zodat er weinig onderhoud is.

Knusse achtertuin in Haaksbergen

In deze knusse achtertuin zijn bakken gestuukt en een pergola aangelegd.

Familietuin in Hengelo

In deze fijne familietuin kunnen de kinderen lekker hun gang gaan op de trampoline. Er zijn bakken en tuinmuren gestuukt. Het kunstgras in aangelegd door onze collega’s van RoCa Kunstgras. De Royal Grass Silk 35 is zacht en daardoor heel geliefd bij gezinnen met kinderen.

Project 2
Project 5
Achtertuin in Haaksbergen

Gezellige, groene achtertuin met stoere beplanting waar het heel gezellig toeven is.

Project 7