Onze projecten

3D presentatie Moderne leeftuin met zwembad in Boekelo

Deze tuin hebben we in samenwerking met Noordink Tuinontwerp ontworpen en aangelegd.
Dit tuinontwerp mochten we in 3D maken. Zo krijgt de klant meteen een heel realistisch beeld van hoe de tuin er uiteindelijk er uit gaat zien.

Wandel gezellig mee door deze leeftuin met zwembad en laat je verassen!  

Ibizatuin in Haaksbergen (werk in uitvoering)

Bij deze onder architectuur verbouwde villa in Haaksbergen, wordt de sfeer van binnen doorgetrokken naar een Ibiza stijl buiten.
In deze zonnige tuin ligt een prachtig zwembad en een mooi pool house met verdiepte terras zodat de bewoners lekker beschut kunnen zonnen.

De tegels die binnen in de luxe afgewerkte woning en in het pool house zijn gelegd, lopen mooi over in de tegels in de buitenruimte. De oprit ligt er inmiddels ook in. Binnenkort starten we met de aanplanten van de beplanting.

Tuin in het landschap (werk in uitvoering)

We zijn gestart met de aanleg van deze tuin in landschapsstijl. Nu nog een kale vlakte, straks een mooie landschappelijke tuin. 

Traditioneel metselwerk van verhoogde borders i.c.m. met borders van Keramiek bij de entree van deze woning. Wanneer de bakken later ingeplant zijn, gaan ze een mooi accent geven. Duidelijke lijnen die de entree stijlvol ondersteunen.  

Onze vaste partner Noordink tuinontwerp heeft deze tuin ontworpen, samen maken we mooie tuinen!

Tuin in het landschap in Ambt Delden (werk in uitvoering)

Landelijke tuin met zwem /  koivijver met groot bio-grondfilter. Het grote raam van 400×300 cm in het hardhoutenframe van palen dient als groot windscherm en doorkijk in het landschap tussen de groot formaat Taxus wolken. 
Traditioneel metselwerk met Zweeds granietblokken als grondkering van een grondwal. Er zijn grote bomen, meerstemmige planten met als hoogtepunt een Hamamelis intermedia van 500-600 cm.
Voor een mooi groen gazon zijn er graszoden gelegd. 

Deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp & Realisatie .

Landschappelijke tuin in Enschede (werk in uitvoering)

Onlangs zijn we gestart met de aanleg van een landschappelijke tuin in een bosrijke omgeving. In dit gebied is in het verleden een zeer exclusief sortiment van de meest bijzondere bomen aangeplant.

Landschappelijke tuin in Haaksbergen

Deze landschappelijke tuin is ontworpen door onze partner Noordink Tuinontwerp & Realisatie. Een mooi doordacht tuinontwerp, bij een prachtig huis in het buitengebied, waarbij de landelijke omgeving en de weidse uitzichten in harmonie zijn met de tuin.   

Ook in deze tuin wordt het tuinonderhoud meerdere keren per jaar uitgevoerd door de groenspecialisten van Cattier tuinen. 

Landelijke wonen in Haaksbergen

In samenwerking met Noordink Tuinontwerp hebben we deze landelijke tuin ontworpen en aangelegd. In het ontwerp hebben we vooral geprobeerd binnen en buiten in elkaar te laten overvloeien.
Genieten van het buiten wonen en leven staat centraal in deze landelijke tuin.
Een prachtig decor van eiken, struwelen en natuurlijke hoogteverschillen in het bestaande landschap. Er is gekozen om met grote bomen en planten te werken, zodat er meteen groen en body is in de tuin.

Formele stadstuin in Enschede
Voor een vastgoedontwikkelaar mochten we bij een gerestaureerd bedrijfspand deze formele stadstuin aanleggen. 
Het groen in deze tuin is zorgvuldig gekozen om vooral aan de voorzijde de hoogte van het gebouw op een subtiele manier te begeleiden.
In de  achtertuin voert een bescheiden ritme van vierkante vormen de boventoon, samen met de flossige beplanting een fijne ruimte om in te ontspannen en even los te komen van de dagelijks beslommeringen.
 
Deze stadstuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp, met de specifieke inbreng van onze opdrachtgever.
Samen maken we mooie tuinen!
Knusse stadstuin in Enschede

In 2018 mochten we voor een jong gezin in Enschede, deze kleine stadstuintje in 2D en 3D (film) ontwerpen en aanleggen.

Klein en fijn, maar zeker ook groen en sfeervol. Een ontwerp om de tuin ook van binnenuit optimaal te kunnen beleven. Zo profiteren beide ruimten, binnen en buiten van elkaar en ontstaat een optimale beleving van de tuin. 

In de tuin zijn veel tuinelementen toegepast. Een fijn terras, een waterpartij en er is plek voor groenten en kruiden. In deze mooi buitenruimte is het kunstgras van Royal Grass Sense gelegd.

Deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp & Realisatie en in samenwerking met
RoCa kunstgras aangelegd. Samen maken we mooie tuinen!

Tuin in Goor

Voor de bestrating hebben we in deze tuin 60x30x6 cm Cannobio gebruikt. Voor de bloembakken zijn Roccia stapelblokken toegepast. Hoe mooi kunstgras kan zijn, laat deze tuin zien!
Het strakke gazon in deze tuin is Royal Grass Sense en is aangelegd door onze collega-bedrijf RoCa Kunstgras.  Het kunstgras gazon is omzoomd met antraciet boordstenen.
Verder is er een pergola opgezet en is er weelderige beplanting ingeplant. Om ’s avonds ook optimaal te kunnen genieten van deze tuin is er 24V tuinverlichting van WA gebruikt. Verder is er een sproeisysteem aangelegd, zodat de tuin ook in de zomer voldoende water krijgt.   

Tuin in Haaksbergen

In deze modern, vormgegeven tuin, worden de strakke lijnen mooi afgezwakt door de vlossige, prairie-achtige beplanting.
De tuin heeft een open en zonnig karakter en geeft d.m.v. de wintergroene leibomen veel beslotenheid.
Voor een natuurlijk ogende grasmat, met weinig onderhoud is Royal Grass Sense gelegd.
De foto’s zijn genomen een half jaar na aanleg van de tuin.

Deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp & Realisatie, en aangelegd in samenwerking met  RoCa Kunstgras.

Twickel boerderijtuin Delden

Bij deze karakteristieke Twickel boerderij, hebben we de tuin gerenoveerd. In deze landschappelijke tuin zijn vaste planten borders aangelegd en bakken van Zweeds graniet gemetseld.
Het straatwerk is onder de hamer bestraat passend bij deze historische boerderij, verder is het gazon opnieuw aangelegd.  

Familietuin in Haaksbergen

In deze familietuin in Haaksbergen zijn veel mooie tuinelementen toegepast, zoals een terrasoverkapping,een zwembad mooi afgewerkt met Zweeds graniet, mooie bestrating en fijne tuinmeubelen. In de voortuin zijn Cortenstaal plantenbakken en een Cortenstaal brievenbus geplaatst, welke al mooi zijn verweerd.

Deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp & Realisatie.

Landschappelijke tuin Hengelo

Deze tuin hebben we in 2012 aangelegd. Door de jaren heen is er in deze landschappelijke tuin, een duurzaam en doorleefd karakter ontstaan, waar de bewoners nog iedere dag van genieten.

Ook het onderhoud van deze tuin is in handen van de groenspecialisten van Cattier Tuinen.    

Achtertuin in Haaksbergen

In deze gezellige achtertuin met terrasoverkapping hebben we schuttingen geplaatst en plantenbakken van Zweeds Graniet gemetseld. Het terras is gemaakt met beton tegel Komo en het tuinpad is bestraat met Dikformaat Terra Bolzana klinkers.

De sfeermakers die we in deze tuin hebben gebruikt zijn: plantenbakken, een cortenstaal watertafel en een cortenstaal vuurschaal. In deze tuin is ook gebruikt gemaakt van sfeerverlichting.

Deze tuin is ontworpen door Noordink tuinontwerp & Realisatie.

Outdoor Sportpark Almelo

Cattier Tuinen is van alle markten thuis! Zo hebben we ook een Outdoor sportpark aangelegd.  
Voor een goede waterafvoer en de juiste basis is het perceel volledig afgegraven en op gewenste hoogte gebracht. Er zijn drainage buizen aangelegd, incl. drainage zand. 
Er zijn vele soorten bestratingsmaterialen gebruikt, o.a. betonklinkers in diverse kleuren, rubberen tegels, (zand) cunetten, puingranulaat en er zijn graszoden aangelegd.      

Landelijke tuin Delden

In deze heerlijke familietuin komen de bewoners tot rust. In deze tuin hebben we granieten bakken gemetseld en basalt gevlamde tegels in combinatie met gebakken dikformaat klinkers gelegd.
Verder hebben we de zwart gecoate metalen leibomenframe gezet en de beplanting aangelegd.  

Onze partners RoCa kunstgras hebben in deze tuin Royal Grass Lush gelegd, ook hier is het tuinontwerp van Noordink Tuinontwerp & Realisatie. 

Tuin Hengelo

In het ontwerp van deze tuin loopt het huis naadloos over in de tuin. De tuin is als het ware een extra buitenkamer geworden met een overdekt buitenterras en een zonneterras. 
In deze tuin is elk seizoen iets te beleven!

Stadstuin Hengelo (kunstgras)

In deze knusse voortuin hebben we beplantingsbakken opgemetseld met Zweeds graniet. De oprit is aangelegd met grind en de terrassen en paden met mooie gebakken Strengpers klinkers 
Om privacy te creëren in deze voortuin is er o.a. gebruik gemaakt van Taxus hagen, mooie bomen en bijzondere heesters en bloemrijke onder beplanting die goed tegen schaduw kunnen.    

Onze partners van RoCa kunstgras hebben in deze voortuin de Royal Grass Silk 35 aangelegd. Dit gras is zacht en is daarmee zeer geschikt voor kinderen.

Het ontwerp is van Noordink tuinontwerp & Realisatie.

Tuin Hengelo

Bij deze woning hadden we een bijzondere opdracht. De bewoners wilden graag ruimte ervaren in de achtertuin, terwijl de kavel een kenmerkende vorm heeft (puntzak).
De tuin moest naast knus en groen, ook praktisch zijn in onderhoud. 

Middels een uitgekiend ontwerp van Noordink tuinontwerp & Realisatie waarbij we gebruik hebben gemaakt van planten bakken gemetseld van Zweeds graniet met een pergola erin die de breedte lijnen accentueert is het een hele gezellige tuin geworden. De weelderige beplanting met mooie klimmers maken het geheel af. 

Ook de voortuin hebben we meegenomen in dezelfde sfeer, passend bij het huis. 

 

Stad(voor)tuin Hengelo

Een gezellige stadtuin aan een drukke weg. De leibomen en de Taxusblokhagen zorgen hier voor de beslotenheid. De oud gebakken klinkers werden hergebruikt en onder de hamer gestraat.

Tuin bij bedrijfswoning in Delden

Deze praktische tuin bij een bedrijfswoning heeft brede paden en er is veel groen gebruikt om de bestaande gebouwen te camoufleren.

Deze tuin is ontworpen door Noordink tuinontwerp en Realisatie. 

Binnentuin in Bentelo

In deze onderhoudsvriendelijke, besloten achtertuin is een terrasoverkapping geplaatst, zodat de bewoners langer van de tuin kunnen genieten. Er zijn bakken gemetseld van Zweeds graniet in combinatie met basalt gevlamde klinkers.

Landelijke wonen aan de rand van Haaksbergen
Landelijke wonen in Hengevelde

Het is al weer een aantal jaren geleden dat we deze landelijke tuin met natuurvijver mochten aanleggen. In de oprit zijn gebakken klinkers gelegd, passend bij de landelijke woning. De landelijke beukenheggen en de bomen zorgen voor een beslotenheid waarbij de bewoners optimaal kunnen genieten van het weidse uitzicht.

Villatuin in Hengelo

In deze villatuin zijn strakke, gestuukte bakken gemetseld.
De (lei)bomen en de landschappelijke beplanting maken de sfeer en de gezelligheid in deze tuin. De oprit is ruim zodat er er genoeg ruimte is voor auto’s. Ook in de tuin bij de voordeur en het terras is de bestrating ruim opgezet voor veel bewegingsruimte.

Voortuin in Neede

Deze strakke voortuin zijn plantenbakken gemetseld en zijn (groenblijvende) bodembedekkers gebruikt zodat er weinig onderhoud is. Deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp en Realisatie. 

Achtertuin in Borne

In de gezellige tuin zijn bakken gemetseld van dikformaat klinkers. Voor de bestrating zijn o.a. granieten keien ingeklopt en gebakken dikformaat klinkers. Boven het schaduwterras zijn dakvormen van Quercus palustris geplant. 
Voor een stoer en rustig beeld zijn grote groepen beplanting in mooie blauwe en groene tinten gebruikt. Eén ding is zeker,  in deze tuin is het genieten en kom je tot rust!

Ruimtelijke tuin in Bentelo

In deze tuin hebben we Zweeds granieten bakken gemetseld om de strakke lijnen van het huis te verzachten, zodat de tuin een landelijk karakter krijgt. De oprit hebben we bestraat met gebakken strengpers klinker. Het gras zorgt voor een ruimtelijk effect in de tuin.

Familietuin in Hengelo

In deze fijne familietuin kunnen de kinderen lekker hun gang gaan op de trampoline. Er zijn bakken en tuinmuren gestuukt. Het kunstgras in aangelegd door onze collega’s van RoCa Kunstgras. De Royal Grass Silk 35 is zacht en daardoor heel geliefd bij gezinnen met kinderen.