Uw tuin

Voor veel mensen is de tuin tegenwoordig een extra leefruimte. Een ruimte waar u even heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van gezellige zomeravonden. Een ingerichte ruimte die helemaal voldoet aan uw woon, leef- en tuinwensen. De tuinen van Cattier Hoveniers bevatten veel groen, iets wat steeds belangrijker wordt in een tuin. Groen draagt volgens recente onderzoeken bij aan gezondheid, welbevinden en geluk. Een groene omgeving verminderd stress en nodigt uit tot bewegen en ontspannen bezig zijn. Een groene omgeving zorgt tevens ook vaak voor de nodige beslotenheid die mensen willen ervaren in een tuin. Daarom zijn onze tuinen niet alleen mooi en groen bij de oplevering, maar zijn ze ontworpen en aangelegd om het hele jaar en elk groeiseizoen mooier en exclusiever te worden.

Ontwerp

Cattier Hoveniers staat garant voor een perfecte tuin. Door goed te overleggen willen wij uw wensen van te voren zo uitgebreid mogelijk vast hebben liggen. Hierdoor kunnen we een tuin ontwerpen die binnen uw budget past maar toch boven uw verwachtingen zal worden.  Op deze manier ontstaat een tuinplan dat perfect past bij uw huis, uw tuin en uzelf.

Bokdam Mark 2013 (10)

Aanleg

Na het ontwerpen van de tuin kan de aanleg beginnen. Hierbij houden we altijd rekening met de overige omstandigheden, zoals de planning van de werkzaamheden en het moment van de oplevering, naar gelang het u het beste uitkomt. Tijdens de aanleg houden we u als klant op de hoogte van voortgangen, om zo onvoorziene bijkomstigheden altijd tijdig in de gaten te hebben. Een prettige samenwerking is minstens net zo belangrijk als het resultaat.

Ten-Bos-Mirjan-2013-(32)

Onderhoud

Wanneer de tuin is opgeleverd kan het genieten beginnen. Daarna moet er naar het onderhoud gekeken worden. Ondanks dat wij er naar streven de tuinen zo degelijk en behoudzaam mogelijk in te richten hebben ze allemaal eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Voor de duurzaamste en beste houdbaarheid van uw tuin raden wij u aan om ons ook hier voor in te schakelen. Het gemak en de investering zal zich hoe dan ook terug verdienen, kortom: een zorgeloos thuiskomen!

Weldam 2014 (26)