Tuinberegening

Door klimaatverandering wordt de kans op hittegolven groter. Met een goede beregeningsinstallatie bereid je de tuin optimaal voor op lange, droge periodes. Een tuinberegening houdt uw tuin in topconditie!
Een goed beregeningssysteem zorgt er namelijk voor dat uw planten en gazon voldoende water krijgen, op de momenten dat de natuur het even laat afweten. Zo bent u voortaan niet meer afhankelijk van het grillige Nederlandse klimaat. En bovendien kunt u uw tuinsproeier in de schuur laten: onze tuinberegening werkt volledig automatisch!

De voordelen van tuinberegening
Het grote voordeel van beregening ligt natuurlijk voor de hand en is hierboven reeds aangehaald: uw tuin krijgt op de juiste momenten voldoende water. Dit zorgt voor groener gras, beter bloeiende bloemen en planten en dus een fraaier aangezicht.
Het handige is dat het systeem voor tuinberegening zelf de momenten herkent waarop een scheut water nodig is. Wanneer de grond te droog is, nadat het een poos niet geregend heeft, schakelt het systeem zichzelf in en voorziet uw tuin van een prettige regenbui.

Tuinberegening neemt u werk uit handen
Dit betekent dat u zich hier zelf niet meer druk om hoeft te maken. De vraag of sproeien al nodig is kunt u voorlopig negeren: uw systeem bepaalt zelf het juiste moment. En gaat u een paar weken op vakantie? Dan hoeft u niet de buurman te vragen om dagelijks met de tuinslang in de weer te gaan. Bovendien gebruikt ons systeem voor tuinberegening precies zoveel water als nodig is. Als u zelf met de hand sproeit zult u daarentegen in veel gevallen onnodig water verspillen. Automatische beregening neemt u dus werk uit handen en scheelt ook nog eens op de waterrekening.

Voor een beregening in een bestaande tuin of een nieuw aan te leggen, helpt Cattier-tuinen u graag!

Tuinberegening