Kunstgras

Roca Kunstgras – Realisatie op maat

Roca Kunstgras in onderdeel van Cattier Tuinen. Roca Kunstgras is dealer van Royal Grass. en legt zowel kunstgras aan bij zowel particulieren als bedrijven.

Uw tuin is er om van te genieten. Van de rust, van de natuur en van het feit dat u gewoon even lekker buiten kunt zijn. Daarom moet een tuin passen bij uzelf, uw huis en uw leven. Het is een verlengstuk van de woning en dient ook op die manier ingericht te worden. Met uw waarschijnlijk overvolle agenda, zit u natuurlijk niet te wachten op het onderhouden van een gazon. U besteedt natuurlijk liever tijd aan andere dingen.

Als hoveniers hebben wij als geen ander een liefde voor natuurlijk groen. Maar als er geen tijd is of geen mogelijkheden zijn om een natuurlijk gazon perfect te onderhouden, dan is het geen schande om over te gaan op kunstgras. Hierdoor heeft u toch een geweldig groen gazon, ongeacht het seizoen.

Het gras van Royal Grass is van zeer hoogwaardige kwaliteit en bijna niet van natuurlijk gras te onderscheiden. Royal Grass kunstgras is makkelijk schoon te houden en vergt weinig onderhoud en verzorging. Daarnaast is het veilig voor mens, dier en milieu. Met andere woorden; veel luxe, zonder enige lasten. En dat is genieten!