Terug naar overzicht

Bomen & meerstammige heester, hagen, XXL plantmateriaal

Elke tuin verdient een topmoment Ambt Delden

Bij een woning met een landschapelijke tuin in Ambt Delden mochten we een meerstammige Parrotia persica XXL planten. 

Enorme bomen en meerstammige heester Haaksbergen

In Haaksbergen waren we voor de aanplant van een aantal grote bomen in de Ibizatuin. Supergaaf om te doen! De dag ervoor zijn we naar de boomkweker gereden om deze enorme exemplaren van bomen om te halen. Met grote zorgvuldigheid en de hulp van een verrijker hebben we deze topmomenten op de plek gezet. 

In deze tuin hebben we de Steeneik, een Parasol-den  en een meerstammige Olijfwilg geplant.

Meerstammige bomen tegen inkijk dakkapel Delden

In deze bestaande tuin, welke we eerder hadden aangelegd werd een mooie bak gemetseld van Zweeds graniet waar twee meerstammige Fagus sylvatica werden geplaatst. Deze meerstammige bomen werden met een verrijker op de plek gezet. 

Totaal project bij Vendingland in Neede

Bij Vendingland in Neede hebben we 1400 m2 straatwerk gelegd. Vervolgens hebben we mooie grote bomen en meerstammige heesters geplant, daarmee krijgt het project meteen vorm.

Cattier Tuinen is van alle markten thuis; voor grondwerk, straatwerk en bomen planten.
Wij zijn dé specialist in het planten van grote bomen. We zoeken zelf de mooiste bomen uit bij onze kwekers, het is de kunst om de juiste boom op de juiste plek in de tuin te zetten, en daar zijn we goed in!

Bedrijfstuin Hengevelde

Bij een nieuw bedrijfspand mochten we een bedrijfstuin aanleggen. De meerstammige Fagus sylvatica geeft meteen sfeer aan de tuin en het pand. De wolken van Osmanthus zorgen samen met de wintergroene onder beplanting voor een onderhoudsvriendelijke tuin. 

Van kwekerij naar klant

Naast dat we meerstammige heester en bomen in onze eigen aan te leggen tuinen planten, leveren we ook aan collega hoveniers. Opdrachtgevers in het binnen- en buitenland schakelen ons met enige regelmaat in voor het zoeken en leveren van bijzondere planten.
Doordat de heesters in pot gekweekt zijn, kunnen ze bijna jaarrond geplant worden.

Tevens verzorgen wij ook het transport en de aanplant van deze tuintoppers en zijn wij leverancier van groot formaat plantenbakken in hout, staal aluminium, polyester etc. . 

Cortenstaal bak met meerstammige heester Haaksbergen

In Haaksbergen mochten we een cortenstaal bak plaatsten met een meerstammige Osmanthus in een landelijke achtertuin. 

Herfstverkleuring meerstammige heesters en bomen

De kleur van de bladeren verschuift in de herfstmaanden van hun gebruikelijke groene kleur naar een reeks kleuren, die varieert van  geel, oranje tot rood en bruin. Deze herfstverkleuring zorgt voor extra attractiewaarde in uw tuin!  Aan het einde van deze periode vallen de bladeren. 

Grote bomen planten Haaksbergen

Een bijzonder project met grote bomen in Haaksbergen. 
In Haaksbergen hebben we bij een landschappelijke tuin gebruik gemaakt van grote bomen, zodat de tuin meteen al een volwassen uitstraling krijgt. 

Van speciale graafmachines tot shovels, Cattier Tuinen is uw bomenspecialist!

Meerstammige heesters in bloei
(Meerstammige) heesters en bomen in de tuin
Gezien op onze kwekerij

Bij ons bedrijf aan de Schoneveldsweg in Ambt Delden hebben we een uitgebreide assortiment met in pot gekweekte meerstammige heesters en bijzondere bomen. 
Met regelmaat gaan we naar kwekerijen in binnen- en buitenland om deze bijzondere tuinplanten in te kopen.
Deze tuinplanten zijn toepasbaar in de meest verschillende tuinstijlen.

Ook collega hoveniers en opdrachtgevers in het binnen- en buitenland schakelen ons met enige regelmaat in voor het zoeken en leveren van bijzondere planten. Doordat de heesters in pot gekweekt zijn, kunnen ze bijna jaarrond geplant worden.

Tevens verzorgen wij ook het transport en de aanplant van deze tuintoppers en zijn wij leverancier van groot formaat plantenbakken in hout, staal aluminium, polyester etc.