Terug naar overzicht

Exclusieve (zwem)vijvers en zwembaden

Zwemvijver in Ambt Delden

Wat een feestje om in deze tuin te mogen zijn!
Onze vaste partner Noordink-tuinontwerp heeft deze tuin in landschapsstijl ontworpen, de landelijke tuin kreeg veel dynamiek door de gebogen lijnen en de beplanting welke in groene wolken werd aangelegd. 

Cattier Tuinen is gestart heeft de bestaande vijver kleiner gemaakt en omgevormd naar een zwemvijver. 
De muren van de zwemvijver, de filterbak, een plantenbak en ook de fundering van het pool housewerden gemetseld van Zweeds graniet. Er werden grote meerstammige heesters en bomen van onze eigen kwekerij geplant, zodat de meteen body en daarmee gezelligheid kreeg. 

In de leef en welness buitenruimte werd een poolhouse gebouwd en een buitenspa geplaatst, zodat de bewoners heerlijk kunnen ontspannen en genieten. 

Er werd bestrating aangelegd van Strengpers waaltjes en er werd een Millboard vlonder gelegd. Het kunstgras werd gelegd door onze collega’s van RoCa Kunstgras, hierbij is gekozen voor de Royal Grass Sense.  

Zwemvijver in het landschap Ambt Delden

Landelijke tuin met zwem /  koivijver met groot bio-grondfilter. Het grote raam van 400×300 cm in het hardhoutenframe van palen dient als groot windscherm en doorkijk in het landschap tussen de groot formaat Taxus wolken. 
Traditioneel metselwerk met Zweeds granietblokken als grondkering van een grondwal en een fijne buitendouche. 

Deze tuin is ontworpen door noordink-tuintontwerp.nl

 

Ibizatuin In Haaksbergen

Bij deze luxe comfortabele woonvilla met  zwembad, poolhouse, mooie terrassen, een buitenkeuken en een jacuzzi is gebruik gemaakt van grote exemplaren bomen en heesters zodat de tuin meteen body en sfeer krijgt. 

In deze tuin hebben ook verhoogde borders van gemetseld stucwerk een plek gekregen. De strak gemetselde trappen vangen de hoogte verschillen in de tuin mooi op. 
De opdrachtgever heeft gekozen voor duurzame tuinmaterialen met een chique uitstraling. 

Een bijzondere tuin met een fijn gevoel, waar zelf alle kleine details kloppen, en voor ons een project waar we als team super trots op zijn! Samen maken we mooie tuinen!

Onze vaste partner Noordink Tuinontwerp & Realisatie heeft een bijdrage geleverd aan het beplantingsplan. Samen maken we mooie tuinen!

Kijk ook op Noordink-tuinontwerp.nl

Zwemvijver met koivijver in Borne

In Borne hebben we onlangs een zwemvijver met koivijver aangelegd. Bij deze woonboerderij werden de HDPE bakken met een torenkraan op de plek gehesen. 
Een filterput en het leidingwerk is aangelegd en een bamboe vlonder gerealiseerd. De borders in mooie rondingen en de graszoden zorgen meteen voor een groene beleving van deze tuin. 

 
Landschappelijke tuin met zwemspa in Haaksbergen

In Haaksbergen hebben we deze relaxtuin met zwemspa en terrasoverkapping aangelegd. 
Ook in deze tuin werden mooie bakken gemetseld van Zweeds graniet en zijn er meerstammige heesters geplant. 

In deze tuin is door onze collega’s van RoCa Kunstgras de Royal Grass Sense gelegd, zo hebben de de bewoners meer tijd om te genieten van de tuin. Kijk ook op RoCa-Kunstgras.nl

Deze tuin met zwemspa is ontworpen door Noordink Tuinontwerp en Realisatie, kijk ook eens op Noordink-tuinontwerp.nl
Samen maken we mooie tuinen!

3D presentatie moderne leeftuin met zwembad in Boekelo

Deze tuin hebben we in samenwerking met Noordink Tuinontwerp ontworpen en aangelegd.
Dit tuinontwerp mochten we in 3D maken. Zo krijgt de klant meteen een heel realistisch beeld van hoe de tuin er uiteindelijk er uit gaat zien.

Wandel gezellig mee door deze leeftuin met zwembad en laat je verrassen!  

Landelijke tuin met natuurvijver in Hengevelde

Het is al weer een aantal jaren geleden dat we deze landelijke tuin met natuurvijver mochten aanleggen. In de oprit zijn gebakken klinkers gelegd, passend bij de landelijke woning.
De landelijke beukenheggen en de bomen zorgen voor een beslotenheid waarbij de bewoners optimaal kunnen genieten van het weidse uitzicht.