Terug naar overzicht

Overzicht projecten

Zwemvijver in Ambt Delden

Wat een feestje om in deze tuin te mogen zijn!
Onze vaste partner Noordink-tuinontwerp heeft deze tuin in landschapsstijl ontworpen, de landelijke tuin kreeg veel dynamiek door de gebogen lijnen en de beplanting welke in groene wolken werd aangelegd. 

Cattier Tuinen is gestart heeft de bestaande vijver kleiner gemaakt en omgevormd naar een zwemvijver. 
De muren van de zwemvijver, de filterbak, een plantenbak en ook de fundering van het pool housewerden gemetseld van Zweeds graniet. Er werden grote meerstammige heesters en bomen van onze eigen kwekerij geplant, zodat de meteen body en daarmee gezelligheid kreeg. 

In de leef en welness buitenruimte werd een poolhouse gebouwd en een buitenspa geplaatst, zodat de bewoners heerlijk kunnen ontspannen en genieten. 

Er werd bestrating aangelegd van Strengpers waaltjes en er werd een Millboard vlonder gelegd. Het kunstgras werd gelegd door onze collega’s van RoCa Kunstgras, hierbij is gekozen voor de Royal Grass Sense.  

Zwemvijver in het landschap Ambt Delden

Landelijke tuin met zwem /  koivijver met groot bio-grondfilter. Het grote raam van 400×300 cm in het hardhoutenframe van palen dient als groot windscherm en doorkijk in het landschap tussen de groot formaat Taxus wolken. 
Traditioneel metselwerk met Zweeds granietblokken als grondkering van een grondwal en een fijne buitendouche. 

Deze tuin is ontworpen door noordink-tuintontwerp.nl

 

Ibizatuin In Haaksbergen

Bij deze luxe comfortabele woonvilla met  zwembad, poolhouse, mooie terrassen, een buitenkeuken en een jacuzzi is gebruik gemaakt van grote exemplaren bomen en heesters zodat de tuin meteen body en sfeer krijgt. 

In deze tuin hebben ook verhoogde borders van gemetseld stucwerk een plek gekregen. De strak gemetselde trappen vangen de hoogte verschillen in de tuin mooi op. 
De opdrachtgever heeft gekozen voor duurzame tuinmaterialen met een chique uitstraling. 

Een bijzondere tuin met een fijn gevoel, waar zelf alle kleine details kloppen, en voor ons een project waar we als team super trots op zijn! Samen maken we mooie tuinen!

Onze vaste partner Noordink Tuinontwerp & Realisatie heeft een bijdrage geleverd aan het beplantingsplan. Samen maken we mooie tuinen!

Kijk ook op Noordink-tuinontwerp.nl

Zwemvijver met koivijver in Borne

In Borne hebben we onlangs een zwemvijver met koivijver aangelegd. Bij deze woonboerderij werden de HDPE bakken met een torenkraan op de plek gehesen. 
Een filterput en het leidingwerk is aangelegd en een bamboe vlonder gerealiseerd. De borders in mooie rondingen en de graszoden zorgen meteen voor een groene beleving van deze tuin. 

 
Landschappelijke tuin met zwemspa in Haaksbergen

In Haaksbergen hebben we deze relaxtuin met zwemspa en terrasoverkapping aangelegd. 
Ook in deze tuin werden mooie bakken gemetseld van Zweeds graniet en zijn er meerstammige heesters geplant. 

In deze tuin is door onze collega’s van RoCa Kunstgras de Royal Grass Sense gelegd, zo hebben de de bewoners meer tijd om te genieten van de tuin. Kijk ook op RoCa-Kunstgras.nl

Deze tuin met zwemspa is ontworpen door Noordink Tuinontwerp en Realisatie, kijk ook eens op Noordink-tuinontwerp.nl
Samen maken we mooie tuinen!

Landschappelijke tuin in Haaksbergen

Deze landschappelijke tuin is ontworpen door onze partner Noordink Tuinontwerp & Realisatie. Een mooi doordacht tuinontwerp, bij een prachtig huis in het buitengebied, waarbij de landelijke omgeving en de weidse uitzichten in harmonie zijn met de tuin.   

Ook in deze tuin wordt het tuinonderhoud meerdere keren per jaar uitgevoerd door de groenspecialisten van Cattier tuinen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een tuinontwerp? 
Kijk op Noordink-tuinontwerp.nl

Familietuin in Haaksbergen

In deze familietuin in Haaksbergen zijn veel mooie tuinelementen toegepast, zoals een terrasoverkapping, een zwembad mooi afgewerkt met Zweeds graniet, mooie bestrating en fijne tuinmeubelen. In de voortuin zijn Cortenstaal plantenbakken en een Cortenstaal brievenbus geplaatst, welke al mooi zijn verweerd.

Deze tuin is ontworpen door Noordink-tuinontwerp.nl

Landschappelijke tuin Hengelo

Deze tuin hebben we in 2012 aangelegd. Door de jaren heen is er in deze landschappelijke tuin, een duurzaam en doorleefd karakter ontstaan, waar de bewoners nog iedere dag van genieten.

Ook het onderhoud van deze tuin is in handen van de groenspecialisten van Cattier Tuinen.    

Landelijke tuin in Goor
 

Vanuit de woning en de tuin hebben de bewoners een breed uitzicht over de weilanden.
Om de hoogteverschillen in de tuin te overbruggen hebben we muren gemetseld en gestuukt en een tegel gebruikt als afdekker. In de oprit is Castle grind in gravelplaat verwerkt, er is een licht grijze 3 cm tegel gelegd in combinatie met gebakken klinkers.

Ook in deze tuin hebben we grote bomen, meerstammige heesters en grote groenblijvende hagen geplant. Deze kwaliteitsplanten zorgen meteen voor sfeer en structuur in de tuin.

Zo zijn er onder andere in de gemetselde bakken mooie groenblijvende meerstammige Schijnhulst geplant, er zijn Moeraseiken geplant, een grote Kornoelje een bijzondere Iep, de zonnepanelen worden afgeschermd met een haag van laurierkers en zuileiken.

Als afscheiding naar de parkeerplaats hebben we grote groenblijvende hulst geplant, hiermee is het zicht op de auto’s meteen afgeschermd.

Ook in deze tuin is meteen de tuinverlichting een besproeiing systeem meegenomen.

Onze vaste partner Noordink-tuinontwerp heeft deze tuin ontworpen, samen maken we mooie tuinen!

3D presentatie moderne leeftuin met zwembad in Boekelo

Deze tuin hebben we in samenwerking met Noordink Tuinontwerp ontworpen en aangelegd.
Dit tuinontwerp mochten we in 3D maken. Zo krijgt de klant meteen een heel realistisch beeld van hoe de tuin er uiteindelijk er uit gaat zien.

Wandel gezellig mee door deze leeftuin met zwembad en laat je verrassen!  

Landelijke tuin met natuurvijver in Hengevelde

Het is al weer een aantal jaren geleden dat we deze landelijke tuin met natuurvijver mochten aanleggen. In de oprit zijn gebakken klinkers gelegd, passend bij de landelijke woning.
De landelijke beukenheggen en de bomen zorgen voor een beslotenheid waarbij de bewoners optimaal kunnen genieten van het weidse uitzicht.

Weelderige tuin in Haaksbergen

In deze modern, vormgegeven tuin, worden de strakke lijnen mooi afgezwakt door de vlossige, prairie-achtige beplanting.
De tuin heeft een open en zonnig karakter en geeft d.m.v. de wintergroene leibomen veel beslotenheid.
Voor een natuurlijk ogende grasmat, met weinig onderhoud is Royal Grass Sense gelegd.
De foto’s zijn genomen een half jaar na aanleg van de tuin.

Deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp & Realisatie, en aangelegd in samenwerking met  RoCa Kunstgras.

Kijk voor de mogelijkheden voor kunstgras op RoCa-Kunstgras.nl.

 

Achtertuin in Haaksbergen

In deze gezellige achtertuin met terrasoverkapping hebben we schuttingen geplaatst en plantenbakken van Zweeds Graniet gemetseld. Het terras is gemaakt met beton tegel Komo en het tuinpad is bestraat met Dikformaat Terra Bolzana klinkers.

De sfeermakers die we in deze tuin hebben gebruikt zijn: plantenbakken, een cortenstaal watertafel en een cortenstaal vuurschaal. In deze tuin is ook gebruikt gemaakt van sfeerverlichting.

Deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp & Realisatie.

Familietuin in Enschede

Binnenkort starten we met de aanleg van een nieuw project in Enschede. 

In deze familietuin komen veel gezellige plekjes met volop belevenis. Zo zullen er houten bakken worden geplaatst om te experimenteren met kruiden en groentes. Verder zullen er verhoogde borders met prairie achtige beplanting om de ruimte knusser te maken. De hoge meerstammige struiken en de leivorm bomen gaan zorgen voor geborgenheid en knusheid. 

Onze vaste partner Noordink Tuinontwerp & Realisatie heeft deze tuin ontworpen. 

Tuin in het landschap in Haaksbergen

We zijn gestart met de aanleg van deze tuin in landschapsstijl. Nu nog een kale vlakte, straks een mooie landschappelijke tuin. 

Traditioneel metselwerk van verhoogde borders i.c.m. met borders van Keramiek bij de entree van deze woning. Wanneer de bakken later ingeplant zijn, gaan ze een mooi accent geven. Duidelijke lijnen die de entree stijlvol ondersteunen.  

Onze vaste partner Noordink tuinontwerp heeft deze tuin ontworpen, samen maken we mooie tuinen!

Villatuin in Enschede (werk in uitvoering)

Ook in Enschede zijn we gestart met een bijzonder tuinproject. 
De oude tuintrappen en tuinmuren zijn door ons verwijderd om plaats te maken voor één grote tuintrap. Een mooi stukje vakwerk wat we als team gaan klaren!

Landschappelijke tuin in Enschede

Onlangs zijn we gestart met de aanleg van een landschappelijke tuin in een bosrijke omgeving. In dit gebied is in het verleden een zeer exclusief assortiment van de meest bijzondere bomen aangeplant.

Landelijke wonen in Haaksbergen

In samenwerking met Noordink Tuinontwerp hebben we deze landelijke tuin ontworpen en aangelegd. In het ontwerp hebben we vooral geprobeerd binnen en buiten in elkaar te laten overvloeien.

Genieten van het buiten wonen en leven staat centraal in deze landelijke tuin.
Een prachtig decor van eiken, struwelen en natuurlijke hoogteverschillen in het bestaande landschap. Er is gekozen om met grote bomen en planten te werken, zodat er meteen groen en body is in de tuin.

Complete aanleg tuin in Losser

De bewoners wilden graag een onderhoudsarme sfeervolle tuin met o.a. grote terrassen, een barrelsauna, een zwemspa,  kunstgras en een trampoline voor de kids. Voor de terrassen zijn zijn keramieken tegels gebruikt. De tuin krijgt meteen sfeer en privacy door de lei-Amberbomen, welke aan een metalen rek wordt geleid. De tuin wordt mooi uitgelicht door verlichting van Suslight. 

Ook deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp & Realisatie, het kunstgras in geïnstalleerd door RoCa KunstgrasSamen maken we mooie tuinen!

Daktuin in Delden (Theldenhof)

Genieten op hoog niveau

In hartje Delden hebben we een daktuin aangelegd voor bewoners van de Theldenhof. Voor het terras werden Silvadec terrasplanken gebruikt. Deze houtcomposieten zijn duurzaam en onderhoudsarm en hebben tevens een natuurlijke uitstraling dat lijkt op onbehandeld hout. 
Het terras is ingericht met licht gewicht polyester bakken in de kleur RAL 7035 en ingeplant met meerstammige Cornus controversa, Olijfbomen en vaste onderbeplanting. 
De louvre schermen werden geplaatst tegen inkijk en om diepte te creëren, verder is er verlichting geïnstalleerd, zodat deze daktuin ook ’s avonds een sfeervol geheel is.  

Dit dakterras in aangelegd in samenwerking met Noordink Tuinontwerp & Realisatie en Nales Bouw. 

 

Tuin aan het water Eibergen

In Eibergen heeft onze vaste partner Noordink Tuinontwerp deze mooie buitenruimte ontworpen en mochten wij deze tuin aanleggen.. 

De beplanting is aangeplant waaronder mooie meerstammige bomen, struiken en Taxus zuilvormen van onze eigen kwekerij en ook een vaste planten border. 
Ook in deze tuin hebben we meteen de tuinverlichting meegenomen zodat de tuin ook ’s avonds heel sfeervol is. Het is gaaf om te zien hoe een 3D ontwerp uiteindelijk heel dicht bij de werkelijkheid ligt. 

Landelijke tuin in Enschede

Bij deze rietgedekte woning mochten we de voor en achter tuin opnieuw inrichten. 
In de voortuin hebben we bakken gemetseld van Zweeds graniet. In de bakken zijn in spiegelbeeld twee Osmanthussen geplant met vaste planten. 

In de achtertuin is de stijl van de voortuin doorgetrokken met de Zweeds granieten bakken . 

Formele stadstuin in Enschede

Voor een vastgoedontwikkelaar mochten we bij een gerestaureerd bedrijfspand, deze formele stadstuin aanleggen. Het  groen in deze tuin is zorgvuldig gekozen om vooral aan de voorzijde de hoogte van het gebouw op een subtiele manier te begeleiden. 

In de achtertuin voert een bescheiden ritme van vierkante vormen de boventoon, samen met de flossige beplanting een fijne ruimte om te ontspannen even los te komen van de dagelijkse beslommeringen. 

Deze stadstuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp en Realisatie, met specifieke inbreng van de opdrachtgever.  

Knusse stadstuin in Enschede

In 2018 mochten we voor een jong gezin in Enschede, deze kleine stadstuintje in 2D en 3D (film) ontwerpen en aanleggen.

Klein en fijn, maar zeker ook groen en sfeervol. Een ontwerp om de tuin ook van binnenuit optimaal te kunnen beleven. Zo profiteren beide ruimten, binnen en buiten van elkaar en ontstaat een optimale beleving van de tuin. 

In de tuin zijn veel tuinelementen toegepast. Een fijn terras, een waterpartij en er is plek voor groenten en kruiden. In deze mooi buitenruimte is het kunstgras van Royal Grass Sense gelegd.

Deze tuin is ontworpen door Noordink Tuinontwerp & Realisatie en in samenwerking met
RoCa kunstgras aangelegd. Samen maken we mooie tuinen!

Weelderige stadstuin in Enschede

De bewoners van deze stadstuin wilden graag strakke op maat gemaakte aluminium bakken met een weelderige mix van blauw, paarse grijze planten. 

Door vaste planten met heesters en bomen te combineren, creëer je meerdere vegetatielagen.
In de beplanting is gekozen voor opvolgende bloeitijden, zodat er de hele zomer kleur in de tuin is.  
Door de biodiversiteit in de tuin zijn er veel vlinders, bijen en vogels in de tuin.    

Twickel boerderijtuin Delden

Bij deze karakteristieke Twickel boerderij, hebben we de tuin gerenoveerd. In deze landschappelijke tuin zijn vaste planten borders aangelegd en bakken van Zweeds graniet gemetseld.
Het straatwerk is onder de hamer bestraat passend bij deze historische boerderij, verder is het gazon opnieuw aangelegd.  

Outdoor Sportpark Almelo

Cattier Tuinen is van alle markten thuis! Zo hebben we ook een Outdoor sportpark aangelegd.  
Voor een goede waterafvoer en de juiste basis is het perceel volledig afgegraven en op gewenste hoogte gebracht. Er zijn drainage buizen aangelegd, incl. drainage zand. 
Er zijn vele soorten bestratingsmaterialen gebruikt, o.a. betonklinkers in diverse kleuren, rubberen tegels, (zand) cunetten, puingranulaat en er zijn graszoden aangelegd.      

Tuin Hengelo

Bij deze woning hadden we een bijzondere opdracht. De bewoners wilden graag ruimte ervaren in de achtertuin, terwijl de kavel een kenmerkende vorm heeft (puntzak). De tuin moest naast knus en groen, ook praktisch zijn in onderhoud. 

Middels een uitgekiend ontwerp van Noordink tuinontwerp & Realisatie waarbij we gebruik hebben gemaakt van plantenbakken gemetseld van Zweeds graniet met een pergola erin die de breedte lijnen accentueert is het een hele gezellige tuin geworden. De weelderige beplanting met mooie klimmers maken het geheel af. 

Ook de voortuin hebben we meegenomen in dezelfde sfeer, passend bij het huis. 

 

Stads(voor)tuin Hengelo

Een gezellige stadstuin aan een drukke weg. De leibomen en de Taxusblokhagen zorgen hier voor de beslotenheid. De oud gebakken klinkers werden hergebruikt en onder de hamer gestraat.

Tuin bij bedrijfswoning in Delden

Deze praktische tuin bij een bedrijfswoning heeft brede paden en er is veel groen gebruikt om de bestaande gebouwen te camoufleren.

Deze tuin is ontworpen door Noordink tuinontwerp en Realisatie

Tuin Hengelo

In het ontwerp van deze tuin loopt het huis naadloos over in de tuin. De tuin is als het ware een extra buitenkamer geworden met een overdekt buitenterras en een zonneterras. 
In deze tuin is elk seizoen iets te beleven!

Binnentuin in Bentelo

In deze onderhoudsvriendelijke, besloten achtertuin is een terrasoverkapping geplaatst, zodat de bewoners langer van de tuin kunnen genieten. Er zijn bakken gemetseld van Zweeds graniet in combinatie met basalt gevlamde klinkers.

Landelijke wonen aan de rand van Haaksbergen

Landelijke wonen aan de rand van Haaksbergen

Villatuin in Hengelo

In deze villatuin zijn strakke, gestuukte bakken gemetseld.
De (lei)bomen en de landschappelijke beplanting maken de sfeer en de gezelligheid in deze tuin. De oprit is ruim zodat er er genoeg ruimte is voor auto’s. Ook in de tuin bij de voordeur en het terras is de bestrating ruim opgezet voor veel bewegingsruimte.

Achtertuin in Borne

In de gezellige tuin zijn bakken gemetseld van dikformaat klinkers. Voor de bestrating zijn o.a. granieten keien ingeklopt en gebakken dikformaat klinkers. Boven het schaduwterras zijn dakvormen van Quercus palustris geplant. 
Voor een stoer en rustig beeld zijn grote groepen beplanting in mooie blauwe en groene tinten gebruikt. Eén ding is zeker,  in deze tuin is het genieten en kom je tot rust!

Familietuin in Hengelo

In deze fijne familietuin kunnen de kinderen lekker hun gang gaan op de trampoline. Er zijn bakken en tuinmuren gestuukt. Het kunstgras in aangelegd door onze collega’s van RoCa Kunstgras. De Royal Grass  is zacht en daardoor heel geliefd bij gezinnen met kinderen.

Ruimtelijke tuin in Bentelo

In deze tuin hebben we Zweeds granieten bakken gemetseld om de strakke lijnen van het huis te verzachten, zodat de tuin een landelijk karakter krijgt. De oprit hebben we bestraat met gebakken strengpers klinker. Het gras zorgt voor een ruimtelijk effect in de tuin.

Elke tuin verdient een topmoment Ambt Delden

Bij een woning met een landschapelijke tuin in Ambt Delden mochten we een meerstammige Parrotia persica XXL planten. 

Meerstammige bomen tegen inkijk dakkapel Delden

In deze bestaande tuin, welke we eerder hadden aangelegd werd een mooie bak gemetseld van Zweeds graniet waar twee meerstammige Fagus sylvatica werden geplaatst. Deze meerstammige bomen werden met een verrijker op de plek gezet. 

Totaal project bij Vendingland in Neede

Bij Vendingland in Neede hebben we 1400 m2 straatwerk gelegd. Vervolgens hebben we mooie grote bomen en meerstammige heesters geplant, daarmee krijgt het project meteen vorm.

Cattier Tuinen is van alle markten thuis; voor grondwerk, straatwerk en bomen planten.
Wij zijn dé specialist in het planten van grote bomen. We zoeken zelf de mooiste bomen uit bij onze kwekers, het is de kunst om de juiste boom op de juiste plek in de tuin te zetten, daar zijn we goed in!

Meerstammige heesters zorgen voor meer sfeer Hengevelde

Bij een nieuw bedrijfspand in Hengevelde hebben we een aantal meerstammige Fagus sylvatica geplant. Deze meerstammige heesters zorgen meteen voor hoogte en sfeer. 
De wolken van Osmanthus zorgen samen met de wintergroene onder beplanting voor een onderhoudsvriendelijke tuin. 

(Meerstammige) heesters en bomen in de tuin

Wij selecteren de meest karaktervolle bomen voor uw tuin. Waar de pracht van bomen hand en hand gaat met vakmanschap. 

Wij beleveren hoveniers, (tuin)architecten, grootgroenvoorzieners, particulieren en andere opdrachtgevers, die hun vertrouwen in ons stellen. 

Gezien op onze kwekerij

Bij ons bedrijf aan de Schoneveldsweg in Ambt Delden hebben we een uitgebreide assortiment met in pot gekweekte meerstammige heesters en bijzondere bomen. 
Met regelmaat gaan we naar kwekerijen in binnen- en buitenland om deze bijzondere tuinplanten in te kopen.
Deze tuinplanten zijn toepasbaar in de meest verschillende tuinstijlen.

Ook collega hoveniers en opdrachtgevers in het binnen- en buitenland schakelen ons met enige regelmaat in voor het zoeken en leveren van bijzondere planten. Doordat de heesters in pot gekweekt zijn, kunnen ze bijna jaarrond geplant worden.

Tevens verzorgen wij ook het transport en de aanplant van deze tuintoppers en zijn wij leverancier van groot formaat plantenbakken in hout, staal aluminium, polyester etc. 

Lekker bezig in Amsterdam

Bij YouTubers en Vlogger Elise Boers en Wouterpeelen1 waren we op uitnodiging bij hun nieuwe huis om de Royal Grass Blossom aan te leggen. De Blossom heeft een wildere natuurlijke uitstraling, vol groen gras dat door de super zachte vezels een genot is aan de blote voeten. 

Elise Boers en Wouter Peelen hebben een prachtig gezin, voor hen is een zachte grasmat een must, zodat de kids fijn in de tuin kunnen spelen. Ook in deze tuin zijn ronde vormen gebruikt en zijn glooiingen meegenomen. Met dank aan RoCa-Kunstgras.

Speeltuin / buitenterras bij Eetsalon 11 in Hengevelde

Bi Eetsalon 11 in Hengevelde hebben we met RoCa-Kunstgras, de Royal Grass Lush aangelegd. 
Een weelderig kunstgras gazon waar de kids lekker op kunnen spelen. 

Bomen zorgen voor sfeer en structuur in deze tuin in Hengelo

In deze voortuin hebben we gepoedercoate bakken geplaatste met een Osmanthus, een supersterke wintergroene meerstammige heester. In de achtertuin hebben we wintergroene steeneiken geplant en Parrotia persica ‘Shirm’ met een mooie gedraaide stam.

Ook in deze tuin hebben we kunstgras aangelegd. De Royal Grass Bliss is een zomers kunstgras met hoge grassprieten, waardoor een ‘vol’ gazon krijgt.

Van bouwkavel naar onderhoudsvriendelijke tuin in Almelo

Bij deze tuin in Almelo hebben we de bestrating aangelegd en hebben onze collega’s van  RoCa-Kunstgras de Royal Grass Sense aangelegd. 
Een hoog gazon met een open structuur en een gras groene kleur. 
Er is een exclusieve schutting geplaatst van wanden met kunststof Rhombus planken. 
De tuin is verder aangekleed met leibomen en andere beplanting die voor het groene gevoel gaan zorgen. 

Altijd een mooi groen gazon St Isidorushoeve

In deze tuin in St. Isidorushoeve hebben we een mooie kunstgrasmat mogen leveren. 
Dit keer was de Royal Grass Bloom aan de beurt. Een mooi groot gazon van bijna 180 m2. 
Bloom kan tegen een stootje en ziet er toch zeer fraai en natuurlijk uit. 

Tuin in Goor

Voor de bestrating hebben we in deze tuin 60x30x6 cm Cannobio gebruikt. Voor de bloembakken zijn Roccia stapelblokken toegepast. Hoe mooi kunstgras kan zijn, laat deze tuin zien!
Het strakke gazon in deze tuin is Royal Grass Sense en is aangelegd door onze collega’s van 
RoCa Kunstgras.  Het kunstgras gazon is omzoomd met antraciet boordstenen.

Verder is er een pergola opgezet en is er weelderige beplanting ingeplant. Om ’s avonds ook optimaal te kunnen genieten van deze tuin is er 24V tuinverlichting van WA gebruikt. Verder is er een sproeisysteem aangelegd, zodat de tuin ook in de zomer voldoende water krijgt.   

Buitenterras bij Restaurant en tuin bij Hotel Sevenster

Het is goed vertoeven op het buitenterras bij Hotel Restaurant de Sevenster in het oude vestingstadje Delden. Het terras mochten we opnieuw aanleggen met keramische tegels in Basaltprint. 
Voor meer privacy is een muur gemetseld van Zweeds graniet. 

Ook de tuin van de Dependance, een huisje met acht hotelkamers is aangepakt. 
Hier werd gekozen voor de Royal Grass Lush een zeer natuurlijk kunstgrassoort. Zweeds graniet werd gebruikt om de borders mooi af te sluiten. 
Voor een Ibizasfeer werden palmbomen, wintergroene grassen en Photinia’s geplant..

Deze tuin is aangelegd in samenwerking met RoCa Kunstgras. Samen maken we mooie tuinen!

Groenrijck wonen in Haaksbergen (werk in uitvoering)

Aan de rand van Haaksbergen in een oase van groen heeft onze partner Noordink Tuinontwerp  in de nieuwe wijk Groenrijk een buitenruimte ontworpen.  Rob Noordink en het team van Cattier Tuinen leggen deze tuin aan bij deze vrijstaande woning aan het water.
Het wordt een mooie ruimte, omringd met groen en water waar de bewoners straks kunnen genieten van het gevoel dat daarbij hoort.