Terug naar overzicht

Werk in uitvoering

Familietuin in Enschede

Binnenkort starten we met de aanleg van een nieuw project in Enschede. 

In deze familietuin komen veel gezellige plekjes met volop belevenis. Zo zullen er houten bakken worden geplaatst om te experimenteren met kruiden en groentes. Verder zullen er verhoogde borders met prairie achtige beplanting om de ruimte knusser te maken. De hoge meerstammige struiken en de leivorm bomen gaan zorgen voor geborgenheid en knusheid. 

Onze vaste partner Noordink Tuinontwerp & Realisatie heeft deze tuin ontworpen. 

Tuin in het landschap in Haaksbergen

We zijn gestart met de aanleg van deze tuin in landschapsstijl. Nu nog een kale vlakte, straks een mooie landschappelijke tuin. 

Traditioneel metselwerk van verhoogde borders i.c.m. met borders van Keramiek bij de entree van deze woning. Wanneer de bakken later ingeplant zijn, gaan ze een mooi accent geven. Duidelijke lijnen die de entree stijlvol ondersteunen.  

Onze vaste partner Noordink tuinontwerp heeft deze tuin ontworpen, samen maken we mooie tuinen!

Villatuin in Enschede (werk in uitvoering)

Ook in Enschede zijn we gestart met een bijzonder tuinproject. 
De oude tuintrappen en tuinmuren zijn door ons verwijderd om plaats te maken voor één grote tuintrap. Een mooi stukje vakwerk wat we als team gaan klaren!

Landschappelijke tuin in Enschede

Onlangs zijn we gestart met de aanleg van een landschappelijke tuin in een bosrijke omgeving. In dit gebied is in het verleden een zeer exclusief assortiment van de meest bijzondere bomen aangeplant.

Groenrijck wonen in Haaksbergen (werk in uitvoering)

Aan de rand van Haaksbergen in een oase van groen heeft onze partner Noordink Tuinontwerp  in de nieuwe wijk Groenrijk een buitenruimte ontworpen.  Rob Noordink en het team van Cattier Tuinen leggen deze tuin aan bij deze vrijstaande woning aan het water.
Het wordt een mooie ruimte, omringd met groen en water waar de bewoners straks kunnen genieten van het gevoel dat daarbij hoort.