Sierbestrating Enschede

Sierbestrating Enschede nodig ? Cattier Hoveniers Enschede is de specialist in het ontwerpen en aanleggen van uw sierbestrating. 

Voor veel mensen is de tuin tegenwoordig een extra leefruimte. Een ruimte waar u even heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van gezellige zomeravonden. Een ingerichte ruimte die helemaal voldoet aan uw woon, leef- en tuinwensen. De tuinen van Cattier Hoveniers bevatten veel groen, iets wat steeds belangrijker wordt in een tuin. Groen draagt volgens recente onderzoeken bij aan gezondheid, welbevinden en geluk. Een groene omgeving verminderd stress en nodigt uit tot bewegen en ontspannen bezig zijn. Een groene omgeving zorgt tevens ook vaak voor de nodige beslotenheid die mensen willen ervaren in een tuin. Daarom zijn onze tuinen niet alleen mooi en groen bij de oplevering, maar zijn ze ontworpen en aangelegd om het hele jaar en elk groeiseizoen mooier en exclusiever te worden.

Uw sierbestrating in goede handen bij Cattier Hoveniers

Ondanks dat een groene tuin steeds vaker de overhand krijgt is er de laatste jaren veel ontwikkeling geweest op het gebied van een andere kant van de tuinaanleg: sierbestrating, metselwerk en steengebruik. Door een goede combinatie van grijs en groen ontstaat er een tuin die volledig in balans is, waardoor u er optimaal van kunt genieten. Cattier Hoveniers Enschede heeft hierin een zekere groei gemaakt waardoor de medewerkers middels ervaring en onderzoek zeer bedreven zijn geworden in het vermetselen van Natuursteen in de meest diverse vormen en maten. De technieken hiervoor zijn sterk verbeterd en steken met kop en schouders uit boven het reguliere metselwerk. Verder beheersen enkele medewerkers nog de ouderwetse manier van bestraten: Het zogenaamde straten onder de hamer, waarbij gebakken stenen of natuursteen met een straathamer in het zandbed onder profiel wordt vastgetikt. Dit is het meest arbeidsintensieve, maar geeft wel het beste resultaat. Specialisten op elk gebied.

Ten-Bos-Mirjan-2013-(32)