Uw tuin

Tuinontwerp

Cattier Tuinen staat garant voor een perfecte tuin. Door goed te overleggen willen wij uw wensen van te voren zo uitgebreid mogelijk vast hebben liggen.
Hierdoor kunnen we een tuin ontwerpen die binnen uw budget past maar toch boven uw verwachtingen zal worden. Op deze manier ontstaat een tuinplan dat perfect past bij uw huis, uw tuin en uzelf.

Noordink Tuinontwerp en Realisatie is onze vaste partner voor het ontwerpen onze tuinen.
Samen maken we mooie tuinen!

Tuinadvies & Realisatie

Na het ontwerpen van de tuin kan de aanleg beginnen. Hierbij houden we altijd rekening met de overige omstandigheden, zoals de planning van de werkzaamheden en het moment van de oplevering, naar gelang het u het beste uitkomt. Tijdens de aanleg houden we u als klant op de hoogte van vorderingen, om zo onvoorziene bijkomstigheden altijd tijdig op te merken. Een prettige samenwerking is minstens net zo belangrijk als het resultaat.

Onderhoud

De mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud zijn bij ons haast eindeloos.
Zo kunnen wij alleen in het voor- en najaar komen snoeien,
van het bemesten van uw gazon en borders tot het snoeien van rozen, heesters en bomen.
Van het verzorgen van vaste planten tot het bestrijden van onkruid en ongedierte. Samen met u kijkt Cattier Tuinen welke frequentie bij uw tuin past en welke plant welk onderhoud nodig heeft.

Onze ervaren hoveniers maken u graag enthousiast voor uw tuin en zorgen er samen met u voor dat uw tuin er het hele jaar door goed uitziet. Met handige en praktische tips leren wij u hoe u uw eigen tuin kunt onderhouden. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.